2°C | Amsterdam

DWOW geen partij voor Spirit’30

HOOGKARSPEL|WIERINGERMEER – In de eerste competitiewedstrijd moesten de mannen van DWOW naar Hoogkarspel om daar aan te treden tegen Spirit’30. En direct vanaf het fluitsignaal werd duidelijk dat DWOW achter de feiten aan zou rennen.
Spirit ’30 was simpel weg een maatje te groot op dit moment en DWOW mag blij zijn dat het maar 3-1 is geworden, de eindstand had gemakkelijk 5 of zelfs 6-1 kunnen zijn, maar Spirit ’30 leek wel geen zin meer te hebben na de 3-1 en lieten toen zelfs DWOW af en toe opkomen.
Spirit’30-DWOW 3-1.
36. Boekweit (pen.) 1-0, 76. Steneker 2-0, 84. Smit 3-0, 88. Noor 3-1.
Spirit’30: Maes, Ruitenberg, Neuvel, Stap, Wagemaker, Steneker, Kors (76. Commandeur), Koomen, Oud (45. Bouwhuis), Smit, Boekweit.
DWOW: Inder Maur, Schipper, M. Hutkooper, Vogelzang (80. van der Made), N. de Vries (45. Schiphof), B. Houtkooper, Kluvers, Noor, Boersma (59. Visser), Kluvers, L. de Vries.
 

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.