WIERINGERWERF – Bob Dylan, de legendarische singer songwriter, is dit jaar 80 jaar geworden. Om dit te vieren tourt deze groep bekende muzikanten onder de naam DYLAN 80 vanaf OKTOBER 2021 door Nederland met een programma met bekende en onbekende songs van deze legendarische muzikant. Naast onbekende liedjes uit zijn beginperiode als troubadour worden natuurlijk ook bekende songs als Knockin’ on heaven’s door, Forever Young en Like a Rolling Stone gespeeld.

De band treedt op zaterdag 23 oktober 2021 om 20.00 uur op in de cultuurschuur aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf. De zaal gaat om 19.30 uur open.

Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gereserveerd via een mail naar info@dekunstmacht.nl / 06 13230949. Toegangsprijs 15 euro per bezoeker, contant (en graag gepast) te betalen aan de kassa. Tevens wordt bij de ingang gevraagd om een QR-code, papieren vaccinatie of Coronacheck.

Met basgitaar, piano, drums, veel zang en gitaren, mondharmonica, dwarsfluit, saxofoon en nog veel meer is het een programma om naar uit te kijken.

  • Robbert Smit (gitaar, zang)
  • Willem Schoone (gitaar, basgitaar, mondharmonica, zang)
  • Victor Posch (piano, sax, dwarsfluit, zang)
  • Nout ingenhousz (drums, zang)

Informatie/boekingen/technische informatie: info@dekunstmacht.nl / 0613230949

Foto aangeleverd

Previous post Nationale onderwijsweek: Driedubbel diplomeren op de Finance Academy
Next post Gezocht: Boeken voor boekenmarkt Wieringerwaard

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.