2°C | Amsterdam

Dylan80 in de Cultuurschuur Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Bob Dylan, de legendarische singer songwriter, is dit jaar 80 jaar geworden. Om dit te vieren tourt deze groep bekende muzikanten onder de naam DYLAN 80 vanaf OKTOBER 2021 door Nederland met een programma met bekende en onbekende songs van deze legendarische muzikant. Naast onbekende liedjes uit zijn beginperiode als troubadour worden natuurlijk ook bekende songs als Knockin’ on heaven’s door, Forever Young en Like a Rolling Stone gespeeld.

De band treedt op zaterdag 23 oktober 2021 om 20.00 uur op in de cultuurschuur aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf. De zaal gaat om 19.30 uur open.

Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gereserveerd via een mail naar [email protected] / 06 13230949. Toegangsprijs 15 euro per bezoeker, contant (en graag gepast) te betalen aan de kassa. Tevens wordt bij de ingang gevraagd om een QR-code, papieren vaccinatie of Coronacheck.

Met basgitaar, piano, drums, veel zang en gitaren, mondharmonica, dwarsfluit, saxofoon en nog veel meer is het een programma om naar uit te kijken.

  • Robbert Smit (gitaar, zang)
  • Willem Schoone (gitaar, basgitaar, mondharmonica, zang)
  • Victor Posch (piano, sax, dwarsfluit, zang)
  • Nout ingenhousz (drums, zang)

Informatie/boekingen/technische informatie: [email protected] / 0613230949

Foto aangeleverd

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.