2°C | Amsterdam

Edith van de Bovenkamp maakt Wieringerwerf 34 AED’ers rijker

WIERINGERWERF – Een tragisch ongeval in haar familie heeft Edith van de Bovenkamp wakker geschud en het nu van een AED duidelijk gemaakt. Van de ene op het andere moment verloor Edith van de Bovenkamp een familielid van net in de 20 waardoor zij besloot om een reanimatiecurcus te gaan volgen.
En ook maakte zij, nadat zij zelf haar AED-diploma had gehaald, andere mensen enthousiast om ook deze curcus te gaan volgen. In totaal 34 deelnemers mochten donderdagavond hun certificaten ophalen uit handen van een trotse Edith van de Bovenkamp, meldt het NHD.
Edith van de Bovenkamp gaat nu proberen om nog meer mensen deze curcus te laten volgen om zo de kans op overleven na een hartaanval te verhogen.

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.