2°C | Amsterdam

Eenvoudige zege handbaldames ZAP

Breezand – Als lijstaanvoersters gingen de dames van ZAP richting Nieuw-Heeten om daar duidelijk te maken waarom zij lijstaanvoerder zijn in de tweede divisie en klaar zijn voor het grote werk. Met veel machtsvertoon werd de thuisploeg aan de kant geschoven en als ze al eens aan de bal waren liepen zij zich vaak stuk op de fantastische verdediging van de ZAP-dames.
Uitblinker aan Polderse zijde was Kim Oele. Zij speelt het hele seizoen al ijzersterk, maar afgelopen weekeinde was ze buitencategorie. Coach Van de Kamp: “Kim investeert veel in zichzelf, zowel qua fysieke training als extra baltraining. Ontzettend leuk om dat tijdens de wedstrijden terug te zien natuurlijk.”
Met nog 4 wedstrijden te gaan komt de titel nu wel in zicht.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.