2°C | Amsterdam

Elke klant van Noorderkwartier krijgt een EHBO-Koffer


HOLLANDS KROON – Noorderkwartier biedt EHBO-koffers aan klanten aan. De sociale onderneming zorgt voor de levering van de koffer en de bijproducten. De afdeling Commercie van Noorderkwartier kwam met het idee. “In de toekomst willen we een totaalpakket kunnen aanbieden”, aldus accountmanager Fred Okkers.
Voor dit initiatief werkt Noorderkwartier samen met De Beste EHBO doos van Nederland Veilig BV. Noorderkwartier wil dit project combineren met de postafdeling Business Post. “Voor de werknemers van Noorderkwartier is het belangrijk dat werk terugkerend is. Als de koffers geleverd zijn, dienen deze jaarlijks gecontroleerd te worden”, vertelt Okkers, terwijl hij de EHBO-koffer opent.

Modules

In de koffer zitten verschillende modules, zoals de module kleine letsels, grotere verwondingen en steriele producten. Module vijf is niet gebonden aan een datum en de zesde module kan gevuld worden met branche gerelateerde materialen. “Denk daarbij aan sport, industrie of kinderopvang”, verduidelijkt Okkers. Ook is het mogelijk om extra producten te kopen en natuurlijk is alles bij te bestellen.
Naast het leveren van de standaardkoffer, is ook de mogelijkheid om een kleine EHBO-doos te kopen en Salvequick producten te bestellen. Okkers: “Een aanvullende pleisterdispenser scheelt erg in de kosten en is eenvoudig op te hangen op de desbetreffende locatie. Het voordeel is dat je niet de EHBO-koffer hoeft te openen voor een pleister.”

Chaos

“Ik merk dat het bij bedrijven uitstekend geregeld is of het is een grote chaos. In de EHBO-koffer zitten dan producten die al een tijd verlopen zijn.” Noorderkwartier springt in dat gat. De oude koffers worden ingeruild, maar worden niet weggegooid. “We willen de koffers met inhoud schenken aan een goed doel, bijvoorbeeld een derdewereldland. Zo kunnen we er iets mee betekenen voor anderen.” Over het exacte doel wordt nog nagedacht.

Ontzorgen

Uiteindelijk wil Noorderkwartier ook twee soorten brandblussers leveren en neemt Noorderkwartier de controle van de AED jaarlijks op zich. Okkers: “Zo bieden we een totaalpakket aan en kunnen we de klant volledig ontzorgen op het gebied van veiligheid.”

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.