2°C | Amsterdam

Energiezuinige Aldi Wieringerwerf opent de deuren


WIERINGERWERF – Filiaalleidster Jessica de Graaf heeft vanochtend samen met wethouder Theo Groot het nieuwe filiaal van de Aldi in Wieringerwerf geopend. Het is niet zomaar een opening, het gaat om een duurzaam gebouwd filiaal met een verrassend en vernieuwend assortiment. De nadruk ligt op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Het vers afgebakken brood in de winkel is meteen een geurige binnenkomer.
Het was direct bij de opening al een behoorlijke drukte zeker omdat de eerste 400 klanten bij aankoop van minimaal 10 euro een kraslot krijgen waarmee een prijs kan worden gewonnen die varieert van een tablet tot tegoedbonnen ter waarde van 250 euro.
Een verheugde filiaalleidster Jessica de Graaf: “Wij kunnen niet wachten om te beginnen in dit nieuwe filiaal. Het heeft een prettige sfeer, een mooie uitstraling en we zijn zelf heel blij met het uitgebreide versassortiment. Ik denk dat iedereen aangenaam verrast wordt door onze warme broodjes, onze verse groenten en fruit en kwalitatief hoogwaardig producten voor een lage prijs. We maken dit filiaal samen met onze klanten tot een groot succes.”

Energiezuinig

Het nieuwe pand is duurzaam gebouwd en heeft energielabel A++++. De milieubelasting is bijna nul. De winkel wordt verwarmd met restwarmte uit het koelproces en er is geen bijverwarming op gas (er is geen gasaansluiting). Het pand beschikt verder over een warmte-terugwin-installatie op het natuurlijk koudemiddel CO2, extra isolatie en alle verlichting binnen en buiten is LED. Ook is bij de keuze voor bouwmaterialen gelet op de hergebruik-mogelijkheden. Papier en folie worden 100% gerecycled via een in de laad- en loskuil geplaatste wormpers.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.