2°C | Amsterdam

Enjin Coin verwachting

Enjin coin verwachting

De Enjin coin koers is het afgelopen jaar flink gestegen en de verwachtingen voor de koers 2022 zijn ook zeer positief. Steeds meer beleggers zien het nut in van beleggen in Enjin. Maar wat is het precies, en wat zijn de geplande ontwikkelingen voor het komende jaar?

Hier in dit artikel gaan we iets dieper in op het project achter de munt om beter te begrijpen wat de toekomstverwachtingen zijn. Zaken zoals wie er achter zit en wat het project inhoudt, wat de geplande ontwikkelingen zijn en wie het development team is, zijn erg belangrijk om te weten als belegger. Zo kun je namelijk een doordachte keuze maken wanneer je besluit te beleggen in Enjin coin.

Ook gaan we iets dieper in op de crypto exchanges, en nemen Binance en Bitvavo als voorbeeld.

Wat is Enjin coin?

Enjin coin is ontworpen met een specifiek doel: om de gaming gemeenschap te helpen en om digitale of virtuele activa te beheren. Nieuwsgierig naar wat dat precies inhoudt? Lees dan snel verder.

Enjin is een in Singapore gevestigd technologiebedrijf dat diensten levert aan de gaming-gemeenschappen en makers van blockchain-games. Het Engine Network werd in 2009 gelanceerd als een community-gamingplatform met als doel is om iedereen in staat te stellen websites, forums en applicaties voor gamers te maken. Begin 2017 bracht het zijn ERC-20-token uit, ENJ.

ENJ is een ERC20-token gebouwd op het Ethereum netwerk. Daarmee fungeert het Enjin project niet alleen als een cryptocurrency, maar heeft het ook de mogelijkheid voor smart contracts.

In 2018 werd Enjin Platform op het Ethereum mainnet uitgebracht. Deze service gaf gamemakers de mogelijkheid om cryptocurrency of NFT’s creëren in de vorm van in-game Ethereum-tokens. Enjin biedt ontwikkelaars een ​​verzameling tools waarmee ze virtuele items kunnen maken en beheren en deze in de games implementeren.

Online gamers kunnen relatief gemakkelijk cryptocurrency of NFT product maken en hun activa van de ene game overzetten naar een andere game of verhandelen. Voor het maken van blockchain-activa op het Enjin platform moeten ENJ-coins worden ingezet. Gamemakers kunnen dus de waarde van een in-game item aanpassen in termen van Engine coins en de fungibiliteit van het item.

Enjin beschikt bovenal over de populaire eigenschappen van het ETH-netwerk, zoals hoge transactiesnelheid en smart contracts. Hierdoor is Enjin in staat zijn diensten effectiever uit te voeren en een compleet NFT-ecosysteem te ontwikkelen.

Enjin coin NFT explain

Enjin maakt gebruik van een op GraphQL gebaseerde API waarmee gamemakers smart contractsacties kunnen ondersteunen. Het stelt hen in staat toegang te krijgen tot andere diensten die relevant zijn voor het omgaan met de Ethereum-blockchain.

Het platform maakt daarnaast gebruik van een backend-service genaamd “Trusted Cloud”. Deze functie dient als de cloud-hostingservice die games aan Ethereum koppelt.

De verwachtingen en ontwikkelingen van het Enjin coin project

Inmiddels zijn er vele projecten ontwikkeld met Enjin waaronder de populaire spellen zoals Minecraft, World of Warcraft en Guild Wars.

Gedurende de jaren hebben er veel bekende internationale bedrijven meegewerkt aan het Enjin project:

  • Atari: Enjin werkte samen met Atari om het legendarische merk op te nemen in blockchain-games in het ENJ-ecosysteem.
  • BMW: Enjin werkte samen met de autofabrikant zodat gebruikers van de BMW Vantage-app BMW Coin-beloningspunten kunnen inwisselen voor ENJ.
  • Microsoft: De technologie van het platform ondersteunt Azure Heroes, een sociaal beloningsprogramma.
  • Samsung: Het platform werkte samen met Samsung om de Samsung Blockchain Keystore op de S10 op te nemen in de Enjin Wallet.
  • Unity: Enjin werkte samen met Unity om een ​​SDK te bouwen waarmee de 4,5 miljoen ontwikkelaars van Unity blockchain in hun apps kunnen opnemen.
  • Aave-protocol: Enjins eerste uitstapje naar het DeFi-veld stelde gebruikers in staat ENJ-tokens te deponeren in het Aave-protocol. Op deze manier konden ze rente verdienen door ze aan anderen uit te lenen.

Enjin heeft eerst het Raiden Network heeft getest, Ethereum’s versie van het Lightning Network, voordat ze uiteindelijk besloten te werken aan een eigen schalingsoplossing, die de naam Efinity kreeg. Vorig jaar haalde Enjin $ 18,9 miljoen aan financiering binnen van investeerders, waaronder de grote crypto-uitwisseling Crypto.com om Efinity te debuteren.

Dit is een nieuwste stap in de metaverse. Het concept van de metaverse wordt gebruikt om een ​​mix van technologieën te beschrijven die een 3D virtual reality creëren met activiteiten zoals online gaming en hangouts.

Enjin richtte een fonds op van $ 100 miljoen om de ontwikkeling van het metaverse ecosysteem te ondersteunen en het meer gedecentraliseerd te maken. Het fonds met de naam “Efinity Metaverse Fund”, en is bedoeld om Efinity-gebruikers en andere gerelateerde projecten te ondersteunen en richt zich daarnaast op organisaties die zich richten op keten overschrijdende integraties met het Enjin-ecosysteem.

Ook in de toekomst is Enjin van plan te blijven bouwen aan het netwerk en werken aan belangrijke verbeteringen aan het Engine Platform, nieuwe SDK’s en doorlopende ontwikkeling van de Efinity-parachain.

Tevens wordt er in de toekomst een Paratoken-standaard ontwikkeld voor het Polkadot-ecosysteem, staking, een toekomstige web portemonnee.

Logo enjin coin koersverwachting

Enjin coin koers verwachting 2022 – 2025

Wanneer we proberen te voorspellen hoe een koers zal bewegen over een langere periode dan is dat elke keer toch heel erg moeilijk. De cryptocurrency koersen zijn erg bewegelijk en zeer gevoelig voor het dagelijkse nieuws. Het is dan ook verstandig om altijd op de hoogte te blijven van het Enjin nieuws, en te zien wat de ontwikkelingen zijn. Een verstandige belegger laat zich niet leiden door twitter, maar door websites en bronnen die met accuraat nieuws komen. 

Elke crypto heeft een lang termijn plan met ontwikkelingen op de blockchain technologie, zo ook Enjin. Door als belegger hiervan op de hoogte te zijn, en je in te lezen op websites zoals Reddit, kun je een verstandige keuze maken. 

Moet ik Enjin coin kopen?

Waar let je als belegger op wanneer je erover denkt om Enjin te kopen? 

Het is altijd zeer verstandig om te kijken naar het project achter de munt. Hoeveel onderzoek wordt er gedaan, en hoe vernieuwend is de crypto? Er zijn op dit moment meer dan duizenden verschillende crypto coins in omloop, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. 

Wanneer een crypto veel ontwikkelingen op de agenda heeft staan brengt elke ontwikkeling een verwachting, en hiermee vaak een stijging in prijs. Of de ontwikkeling ook succesvol is zal resulteren in een koers stijging, of daling.

Een van de belangrijkste aspecten voor elke belegger om naar te kijken is zijn eigen financiën, kun je het geld missen? Er is altijd een kans dat je het geld verliest, zo ook bij de Enjin coin koers. En wanneer je wilt investeren voor lang termijn moet je ook in staat zijn om zonder het geld kunnen leven, en hier geen hinder van ondervinden.

Enjin kopen

Enjin staat hoog in de ranglijsten, en is op elke crypto exchange te verhandelen. Het kiezen van de juiste crypto exchange kan heel erg persoonlijk zijn, maar we kunnen wel vertellen dat er een aantal zaken goed geregeld moeten zijn. Crypto exchanges zijn (nog) niet gereguleerd zoals wanneer je aandelen koopt. En ook het hebben van een cold wallet is cruciaal. Dit zorgt namelijk dat je jouw crypto veilig kunt bewaren. 

Iets waar veel beleggers gebruik van maken op dit moment is de optie tot staking. Zo kun je wanneer je besluit Enjin coin voor een langere periode vast te houden, een extra rendement verdienen door middel van staken. Ook zijn de kosten van een exchange uiteraard erg belangrijk, als belegger wil je natuurlijk geld verdienen, niet verliezen.

In onze ervaringen zijn Bitvavo en Binance heel erg goed, beide zijn ze voordelig, worden zo hoog aangeschreven. Ook bieden ze een mooi aanbod van diverse crypto aan, zo ook Enjin coin

Conclusie

Enjin coin is een ERC20 token dat gebouwd is op het Ethereum netwerk, wat betekent dat het project niet alleen transacties aanbiedt maar ook smart contracts.

Het Enjin platform biedt een uitgebreide lijst van functies via zijn openbare API en software development kits (SDK’s). Enjin geeft in-game items real-world liquiditeit, wat vervolgens de mogelijkheid opent voor door crypto en blockhain-aangedreven games en gamified real-world platforms.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.