2°C | Amsterdam

Expositie 2021 Kunstkring Meerkunst Wieringerwerf

WIERINGERWERF – De leden van Kunstkring Meerkunst verheugen zich op de tweejaarlijks grote overzichtstentoonstelling, die op 2 en 3 oktober in de Cultuurschuur wordt gehouden. De expositie  wordt door burgemeester Rian van Dam geopend.

Aan de expositie doen 11 leden mee. Sommige van de kunstenaars exposeren regelmatig en hebben in en rond de Wieringermeer al naamsbekendheid opgebouwd. Voor allen geldt dat zij continu bezig zijn zichzelf verder te ontwikkelen en het experiment niet schuwen. De expositie is groots opgezet met ruim 100 werken. Onder meer schilderijen, keramiek, beelden en papierkunst  zal in de gehele Cultuurschuur getoond worden.

De nieuwe werken zijn te zien op de eerste verdieping,  het oudere werk hangt en staat in de centrale hal. Daar is ook het ‘Kunstcafé’ gevestigd en kunt u onder het genot van een drankje kennismaken met de kunstenaars. Kijk ook eens op de website voor meer informatie over de club en de afzonderlijke leden: www.kunstkringwieringermeer.nl.

Openingstijden zaterdag en zondag van 10.30 – 17.00 uur. Loggersplein 1, Wieringerwerf.

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.