Feestelijke laatste bridgeavond Bridgeclub Breezand

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

BREEZAND – De Breezandse Bridgeclub heeft onlangs het bridgeseizoen 2015-2016 afgesloten met een feestelijke bijeenkomst in RPC Bloemenlust te Breezand. De avond stond in het teken van de huldiging van de clubkampioen en een te houden topintegraal bridgetoernooi.
Aan het eind van de jaarlijkse clubcompetitie wordt de rangorde bepaald aan de hand van het door de deelnemende paren gedurende de gehele competitie behaalde aantal meesterpunten. Het paar met het hoogste aantal meesterpunten is de clubkampioen.
Clubkampioen van de Breezandse B.C. 2015-2016 zijn geworden An Kok en Ruud Vonderbank (438 punten). Zij kregen voor deze prestatie een grote wisselbeker en een boeket bloemen uitgereikt door voorzitter Arnold Sikking. Bloemen waren er ook voor Frits Veul en Bert Wijnker (tweede met 352 punten) en Piet Heinsbergen en Ben Vonderbank (derde met 300 punten).
Het paar dat aan het einde van het seizoen het hoogste aantal slempunten heeft, is winnaar van het slempuntenklassement. Ook dit klassement werd gewonnen door An Kok en Ruud Vonderbank (17050/21) en bezegeld met wederom een boeket bloemen. Bloemen waren er ook voor Jenny en Nico Duineveld (tweede met 14210/20) en Tonny Leijen en Maria Kapiteijn (derde met 14130/18).
De eretitel ‘Rookie of the year’ werd dit jaar uitgereikt aan Ton Moerland en Math Pieters. Een rookie is een nieuwkomer en wordt bij de bridgeclub aangemerkt als het bridgepaar, dat na een gevolgde bridgecursus voor het eerst deelneemt aan de wekelijkse clubcompetitie en van de nieuwelingen het beste resultaat heeft geboekt.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category