2°C | Amsterdam

Fender Innovations wint allereerste Dr. Ir C. Lelyprijs voor innovatief ondernemerschap

DEN OEVER – De allereerste Dr. Ir C. Lelyprijs voor innovatief ondernemerschap is gewonnen door Fender Innovations BV uit Wieringerwerf. Een fender is een soort stootrand voor schepen. Interflow BV uit Wieringerwerf legde beslag op de tweede plaats, Sandfirden uit Den Oever maakte de top drie van innovatieve bedrijven compleet.

Kunstwerk

De winnaar mocht een prachtig kunstwerk (zie foto) van Hans Blank uit Den Oever in ontvangst nemen. Daarnaast doet Fender Innovations als vertegenwoordiger van Hollands Kroon mee aan de Ondernemersverkiezing Noord-Holland.

Innovatief en maatschappelijk

Juryvoorzitter en wethouder van Hollands Kroon, Theo Meskers: “Hollands Kroon is een broedplaats voor veel innovatieve bedrijven. Zij dragen bij aan onze economische ontwikkeling. Fender Innovations is een prachtig voorbeeld daarvan. Naast de grote innovatieve kracht is de jury ook onder de indruk van de maatschappelijke betrokkenheid van Fender Innovations.”

De jury

De jury bestond dit jaar uit voorzitter Jeanette de Boer van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon, directeur bedrijven Arno Mulder van de Rabobank Kop van Noord-Holland en directeur Thijs Pennink van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Wethouder Theo Meskers was de voorzitter van de jury, maar stemde niet mee. De Dr. Ir. C. Lelyprijs is een tweejaarlijkse prijs voor innovatieve bedrijven in Hollands Kroon. De volgende verkiezing is dus in 2018.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.