2°C | Amsterdam

Fietslicht controle Zijdewind

ZIJDEWIND – In deze donkere dagen is het hebben van een goed werkende fietsverlichting een must en zelfs verplicht, daarom controleert de politie op steekproefsgewijs binnen Hollands Kroon op fietsers met een defecte verlichting.
Zo ook vanochtend toen de politie in Zijdewind 115 fietsers langs zag komen en daarvan 11 fietsers staande hielden omdat hun verlichting niet in orde was. De overige 104 fietsers kregen allemaal een ‘OK-sticker’ en een sleutelhanger, de 11 met een defect aan hun verlichting kregen een lampje gemonteerd en een brief voor de ouders.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.