2°C | Amsterdam

Fietssloten van de HEMA heel simpel te openen


HOLLANDS KROON – Een slot van de winkelketen Hema blijkt helemaal niet zo veilig als gedacht. Het Nederlandse consumentenprogramma Kassa heeft een test uitgevoerd waaruit blijkt dat de sloten vaak te openen zijn met sleutels van andere sloten van hetzelfde merk.
Kassa nam met veertien sloten de proef op de som. Het gaat om de sloten die in schappen liggen als ‘ketting met slot’. Uit de test bleek dat een op de zes sloten kon worden geopend met de sleutels van een ander slot. Een slot was zelfs open te krijgen met de sleutels van de dertien andere sloten. Eén sleutel was goed om vijf sloten te openen.
Hema heeft direct maatregelen genomen om te voorkomen dat de sloten worden verkocht. Bovendien wordt er een onderzoek ingesteld naar de kwaliteit en betrouwbaarheid. Klanten die het slot al hebben gekocht, kunnen dat terugbrengen en krijgen dan hun geld terug.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.