2°C | Amsterdam

Filmhuis Wieringerwaard: ‘Intouchables’

WIERINGERWAARD – Als gevolg van een ongeval tijdens het paragliding moet Philippe, een rijke aristocraat, op zoek naar iemand om hem te helpen in het huis. Hij neemt Driss in dienst, een jongeman uit de voorsteden die net uit de gevangenis komt. Kortom, de minst geschikte persoon voor de job. Samen zullen ze een middenweg moeten vinden tussen Vivaldi en Earth Wind and Fire, tussen het kostuum en het trainingspak…

Weten hoe dit afloopt? Kom gezellig kijken! Een kaartje kost je slechts 5 euro. Kaartjes kun je bestellen via de agenda op de site www.filmhuisdeoudeschool.nl. Bestellen kan ook per mail op [email protected] of telefonisch op 06-11774800.

Ook de andere films op de agenda zijn daar al te zien en te bestellen. We hebben een flink aantal leuke films geprogrammeerd waaronder twee gave kinderfilms. Elke keer op de zondag om 14 uur.

Let op: coronatoegangsbewijs en legitimatie verplicht. De film kan alleen doorgang vinden bij een minimale bezetting van 10 personen. Wilt u zeker zijn van een plekje, reserveer dan snel!

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.