Floki Inu verwachting

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

De Floki Inu koers is het afgelopen jaar flink gestegen en de verwachtingen voor de koers 2023 zijn ook zeer positief. Steeds meer beleggers zien het nut in van beleggen in Floki Inu. Maar wat is Floki precies, en wat zijn de geplande ontwikkelingen voor het komende jaar?

Hier in dit artikel gaan we iets dieper in op het project achter Floki Inu, om beter te begrijpen wat de toekomstverwachtingen zijn. Zaken zoals wie er achter het project zit en wat het inhoudt, wat de geplande ontwikkelingen zijn en wie het development team is, zijn erg belangrijk om te weten als belegger. Zo kun je namelijk een doordachte keuze maken wanneer je besluit te beleggen in Floki Inu.

Ook gaan we iets dieper in op de crypto exchanges, en nemen Binance en Bitvavo als voorbeeld.

Wat is Floki Inu (FLOKI)?

Het begon met de adoptie van een puppy en groeide uit tot de meest populaire copycat cryptomunt. In dit artikel gaan we het uitgebreid hebben over Floki Inu, een nieuwkomer op de markt die nu al beweert een DOGE- en SHIB-killer te zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=M-NwWiEf0_Y

Op 25 juni 2021 tweette Elon Musk, de miljardair CEO van de elektrische autofabrikant Tesla, dat hij een Shiba Inu-puppy zou gaan adopteren en deze de naam Floki zou geven. Dit bracht team, waarvan niet exact bekend is wie het waren, op het idee van de Floki Inu cryptocurrency.

Floki Inu is niet de eerste op een Shiba Inu hond geïnspireerde coin die op de markt is gebracht. Dogecoin en Shiba Inu zijn twee bekende crypto munten die Floki Inu al voor gingen en een flinke naamsbekendheid hebben weten te verwerven. Het team achter Floki Inu heeft als doel deze twee cryptocurrencies te onttronen en de positie van meest populaire memecoin op de markt over te nemen.

De laatste jaren zijn er steeds meer memecoins op de cryptomarkt gekomen. Een memecoin is een crytocurrency die gebaseerd is op een meme, een grappige afbeelding of korte video die viraal gaat op het internet. Platforms als Tiktok en Reddit hebben enorm bijgedragen aan de populariteit van deze memecoins.

Musk puppieMemecoins zijn veelal speculatieve tokens en een riskante investering waarbij social media een grote rol speelt. Eén tweet van Elon Musk kan ontzettend veel impact hebben op de koers. Dat bleek wel toen Musk op 12 september 2021 een vertederende foto deelde van de puppy met daaronder de tekst “Floki has arrived”. In minder dan 2 uur vond er een koersstijging van 120% plaats en 3 dagen na de tweet zelfs 1000%.

Het team achter Floki Inu zegt geen meme-munt te zijn maar een beweging, een movement-token. De cryptocurrency zou zijn geboren door fans van de Shibu Inu-gemeenschap die zichzelf de Floki Vikings noemt. De naam is geïnspireerd een personage uit de serie Vikings genaamd Floki, waar tevens de hond van Elon Musk naar vernoemd is. De Floki Vikings community heeft er mede voor gezorgd dat het project in de top 10 van het klassement van LunarCRUSH terecht is gekomen. Dit is een platform voor analyse van sociale media voor cryptocurrency.

Floki Inu is een ERC-20 token dat zowel op Ethereum als op Binance Smart Chain draait. Een brug verbindt de twee tokens waardoor gebruikers hun tokens 1:1 over netwerken kunnen overbruggen. Dit maakt FLOKI een van de weinige cryptocurrency projecten dat een multi-chain protocolfunctie biedt. De totale voorraad Floki Inu bedraagt ongeveer 10 biljoen tokens. Vermoedelijk is hiervan ongeveer 50% verbrand op Ethereum en Binance Smart Chain (BSC)

De verwachtingen en ontwikkelingen van Floki Inu project

Floki Inu is een jong project met grootste plannen waarbij ze zich willen richten op het bouwen en creëren van een platform dat nuttig is bij het organiseren van een hechte gemeenschap van houders die worden beloond voor het inzetten van hun tokens.

Floki Inu ecosysteem

De langetermijnvisie op het gebied van nutsvoorziening is het creëren van een autonoom en gedecentraliseerd ecosysteem. Dit Floki Inu-ecosysteem omvat:

  • Strategische partnerschappen zoals de huidige partnerschappen met CryptoCat en Curate
  • Het bouwen van een hulpprogramma’s voor FLOKI
  • Het ontwikkelen van een ecosysteem van use-cases met de integratie van NFT’s, games en gedecentraliseerde bank-add-ons.

Drie vlaggenschip

Het team achter Floki Inu werkt momenteel aan een drietal utiliteitsprojecten onder de naam Drie Vlaggenschip:

  • Valhalla: een NFT (non-fungible token) gaming metaverse met een play-to-earn bedrijfsmodel, on-chain gaming interacties en upgradable NFT’s. Dit product is momenteel nog in ontwikkeling maar verwacht wordt dat dit in 2023 kan worden gelanceerd.
  • FlokiPlace: een NFT- merchandise marktplaats die naar verwachting eind 2021 wordt gelanceerd. Dit is een volledig functioneel crypto-handelsplatform waar gebruikers verschillende handelswaar zoals verzamelobjecten en NFT’s kunnen verhandelen met FLOKI als belangrijkste valuta.
  • Floki Inuversity: een content en educatief platform waar iedereen die meer wil weten over cryptocurrency terecht kan. Het Floki Inuversity platform zou het grootste database met crypto inhoud moeten worden waar iedereen toegang tot kan krijgen en waar je voor betaalt in FLOKI.

Marketingfondsen

Bij elke Floki-transactie wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar de marketing- en ontwikkelingsteams die de fondsen gebruiken voor nieuwe updates in het Floki Inu ecosysteem en om influencers aan boord te krijgen.

Million Garden Movement

Floki Inu heeft een toegewijde groep teamleden die zich richten op het continu verbeteren van de gemeenschap en de “raid”-cultuur. De gemeenschap werkt op dit moment samen met Million Garden Movement, een project van Kimbal Musk – de broer van Elon Musk- dat de voedselonzekerheid in de wereld wil aanpakken.

Naast deze projecten werkt Floki Inu samen met CryptoCart waardoor het voor tokenhouders mogelijk is om in meer dan 1.700 winkels, inclusief Amazon en Playstation, met FLOKI te kunnen betalen. Een vergelijkbare samenwerking met Curate kunnen tokenhouders met FLOKI betalen op de XCUR-markt die binnenkort wordt gelanceerd.

Shiba inu dog

Floki Inu koers verwachting 2023 – 2025

Wanneer we proberen te voorspellen hoe een koers zal bewegen over een langere periode dan is dat elke keer toch heel erg moeilijk. De cryptocurrency koersen zijn erg bewegelijk en zeer gevoelig voor het dagelijkse nieuws. Het is dan ook verstandig om altijd op de hoogte te blijven van het Floki Inu nieuws, en te zien wat de ontwikkelingen zijn. Een verstandige belegger laat zich niet leiden door twitter, maar door websites en bronnen die met accuraat nieuws komen. 

Elke crypto heeft een lang termijn plan met ontwikkelingen op de blockchain technologie, zo ook Floki Inu (FLOKI). Door als belegger hiervan op de hoogte te zijn, en je in te lezen op websites zoals Reddit, kun je een verstandige keuze maken. 

Moet ik FLOKI kopen?

FLOKI coinWaar let je als belegger op wanneer je erover denkt om FLOKI te kopen

Het is altijd zeer verstandig om te kijken naar het project achter de munt. Hoeveel onderzoek wordt er gedaan, en hoe vernieuwend is de crypto? Er zijn op dit moment meer dan duizenden verschillende crypto coins in omloop, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. Floki staat in de top coins van coinmarket, wat wel laat zien dat dit een positieve belegging kan zijn.

Wanneer een crypto veel ontwikkelingen op de agenda heeft staan brengt elke ontwikkeling een verwachting, en hiermee vaak een stijging in prijs. Of de ontwikkeling ook succesvol is zal resulteren in een koers stijging, of daling.

Een van de belangrijkste aspecten voor elke belegger om naar te kijken is zijn eigen financiën, kun je het geld missen? Er is altijd een kans dat je het geld verliest, zo ook bij de FLOKI koers. En wanneer je wilt investeren voor lang termijn moet je ook in staat zijn om zonder het geld kunnen leven, en hier geen hinder van ondervinden.

FLOKI kopen

FLOKI staat hoog in de ranglijsten, en is op elke crypto exchange te verhandelen. Het kiezen van de juiste crypto exchange kan heel erg persoonlijk zijn, maar we kunnen wel vertellen dat er een aantal zaken goed geregeld moeten zijn. Crypto exchanges zijn (nog) niet gereguleerd zoals wanneer je aandelen koopt. En ook het hebben van een cold wallet is cruciaal. Dit zorgt namelijk dat je jouw crypto veilig kunt bewaren. 

Iets waar veel beleggers gebruik van maken op dit moment is de optie tot staking. Zo kun je wanneer je besluit FLOKI voor een langere periode vast te houden, een extra rendement verdienen door middel van staken. Ook zijn de kosten van een exchange uiteraard erg belangrijk, als belegger wil je natuurlijk geld verdienen, niet verliezen.

In onze ervaringen zijn Bitvavo en Binance heel erg goed, beide zijn ze voordelig, worden zo hoog aangeschreven. Ook bieden ze een mooi aanbod van diverse crypto aan, zo ook Floki Inu.

Conclusie

Floki Inu is, naar eigen zeggen, een movement-token. Het idee is ontstaan op het moment dat Elon Musk aankondigde een nieuw Shiba Inu hondje Floki te noemen. FLOKI is een ERC-20  token dat zowel op Ethereum als op Binance Smart Chain draait en moet volgens de oprichters de concurrenten DOGE en SHIB overtreffen. De langetermijnvisie is vastgelegd in het Floki Inu ecosysteem en het team werkt momenteel aan drie utiliteitsprojecten. Dit alles met het doel om een platform te bouwen en te creëren dat nuttig is bij het organiseren van een hechte community die worden beloond voor het inzetten van hun tokens. Partnerschappen met onder andere CryptoCat zorgen er nu al voor dat er in meer dan 1.700 winkels betaald kan worden met FLOKI en dit is volgens de oprichters en het team nog maar het begin.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category