2°C | Amsterdam

FlowerPowerShoot ’t Zand

‘T ZAND – Natuurtalenten in de spotlights, tijdens de FlowerPowerShoot met eetbare bloemen op zaterdag 27 augustus, aanvang 13.30 uur. Bloemen en foto’s staan centraal in de workshop FlowerPowerShoot met eetbare bloemen, die Gerda Venema en Ans Koster in de pluktuin van Blij op de Boerderij in ‘t Zand organiseren. Zij bieden twee verschillende activiteiten met bloemen, die tijdens de middag ontspannen door elkaar lopen.
Tijdens de workshop maken de deelnemers kennis met powershootfotografie van Gerda Venema. Zij legt op bijzondere wijze hun schoonheid vast, samen met bijpassende bloemen. Het resultaat is een boost voor je zelfvertrouwen en fleurige foto’s van de deelnemers. Alles mag en kan tijdens de fotoshoot. Op de foto met (eetbare) bloemen, met je lievelingsboeket … Gerda legt het vast op de gevoelige plaat.
Bij aankomst staat Ans van Floral Touch klaar met de zalige bloemencocktail Hugo. Ans is specialist op het gebied van eetbare bloemen. Zij laat zien hoe je heel eenvoudig fantastische en smakelijke effecten bereikt met eetbare bloemen. Je leert wat je moet weten, voordat je bloemen gaat eten. Met eetbare bloemen creëer je stap voor stap je eigen bloemenpakketje, om op te eten.
Meer informatie: Floral Touch – Ans Koster (06) 23 34 37 83 www.floraltouch.nl. Powershootcoach – Gerda Venema (06) 43 17 53 29 www.trans4mate.nl.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.