2°C | Amsterdam

Geef je op voor het Zap Tennis Snert Toernooi

BREEZAND – Op zaterdag 21 en zondag 22 januari organiseren we wederom het Snerttoernooi. Je kunt je zowel in de Dames-, heren- als mixdubbel inschrijven. Je speelt zaterdag en zondag één partij. 
Een wedstrijd duurt +/- een uur met doortelling van games. Je wordt ingedeeld naar ranking, dus je speelt tegen gelijke sterkte. De organisatie verwacht dan ook weer mooie wedstrijden! Je kunt je vanaf heden weer inschrijven met je partner via www.toernooi.nl (Zap Tennis Snert Toernooi)
Als je geen partner hebt kan de organisatie proberen om een maat aan je te koppelen. Het inschrijfgeld bedraagt  €4,=. De snert en glühwein staan voor je klaar en de organsiatie hoopt natuurlijk weer op een grote opkomst!!!

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.