2°C | Amsterdam

Geen geld voor fietspad, ouders Westerland moeten het zelf maar uitzoeken.

OOSTERLAND – Henk-Jan Wittink van de fractie Onafhankelijk Hollands Kroon en de ouders van de schoolgaande lagere school jeugd in Westerland hebben de deur vol op de neus gekregen van wethouder Theo Groot over de veiligheid van de Koningsweg waar de kinderen overheen moeten fietsen om naar school te kunnen in Hippolytushoef.
Wethouder Theo Groot laat weten dat er simpelweg geen geld voor is om een fietspad aan te leggen maar ook dat de gemeente Hollands Kroon het naar schoolbrengen en weer ophalen een zorg van de ouders vindt en niet van de gemeente Hollands Kroon.
Lees ook: OHK maakt zich ernstig zorgen over veiligheid kinderen Westerland
Wel wil de wethouder de kuilen langs de Koningsweg aanpakken en grasbetontegels langs de weg laten aanbrengen om de kuilen te dichten. Over het gebruik van afrempaaltjes kon de wethouder ook kort zijn, ook die komen er niet. De paaltjes moeten de snelheid van het vrachtverkeer verminderen maar dat gaat dus nu niet gebeuren.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.