2°C | Amsterdam

Geen promotie VZV naar vierde klasse


’t VELD – Het is VZV niet gelukt om in de uitgestelde verlenging promotie naar de vierde klasse te bewerkstelligen . De Amsterdammers zette de thuisploeg meteen vanaf de aftrap onder druk het geen een paar mooie kansen opleverde.
Wist VZV sluitpost Sander Blijleven met enkele knappe reddingen zijn doel nog schoon te houden was het na ruim vijf minuten spelen toch raak. Met een geweldige redding wist Blijleven nog wel doelpunt te voorkomen maar de afgeketste bal werd door de geheel vrijgelaten Meteoor aanvaller hard en zuiver binnen geschoten 0-1.
Meteoor had spel vervolgens geheel onder controle en kwam nog in het eerst deel van de verlenging zelfs nog op een 0-2 voorsprong. Twee VZV verdedigers kwamen net een teenlengte tekort om een voorzet onschadelijk te maken waardoor de spits van de Amsterdammers nadat hij eerder al een schot op de paal zag belanden nu wel ongehinderd raak wist te schieten.

Foto: Theo Moras

Na de draai kwam VZV voortreffelijk uit de start blokken, de eerste de beste aanval werd met een hard dwarrelend schot dor Kruijer achter de verbouwereerde Meteoor goalie tegen te touwen gepegeld.
De thuisploeg geloofde er weer in en zette hun tegenstander geruim tijd onder druk maar wisten de gelijkmaker niet afte dwingen.
In de slotfase van de laatste 15 minuten verlenging hadden de Amsterdammers het spel weer onder controle en kwamen  weer een paar keer gevaarlijk door, bij één van die aanvallen werd er door een VZV verdediger wat ongelukkig en iets te onstuimig verdedigd.
Foto: Theo Moras

Waarvoor hij door de goed fluitende scheidsrechter met rood werd bestraft en de thuisploeg met een man minder verder moesten. Meteoor was de betere ploeg en promoveert recht streeks naar de vierde klasse. Voor VZV wacht nu nog een drie luik waarvan de beste twee alsnog zullen promoveren.
Het enige doelpunt van VZV werd gescoord door Luc Burger aankomend talent uit de junioren..
Nog even geduld voordat er na de Pinksterfeesten in ‘t Veld mogelijk alsnog een promotie feestje valt te vieren.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.