Gehavend Succes boekt knappe overwinning op Dirkshorn

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hippolytushoef – Na twee nederlagen op rij heeft Succes eindelijk de eerste drie punten binnen in het kalenderjaar 2016. De 3-1 overwinning op Dirkshorn was behalve terecht ook nog eens knap te noemen. De thuisclub trad noodgedwongen aan met liefst vijf vervangers. Stuk voor stuk speelden zij meer dan verdienstelijk. Eén van de vervangers, Jay Klaaren, beloonde zijn goede spel zelfs met de even zo fraaie als beslissende derde treffer.
Vooraf gaande de wedstrijd moet het voor trainer Jan Loew flink puzzelen zijn geweest om een gedegen opstelling uit de hoge hoed te toveren. Liefst vijf spelers waren er deze middag niet bij om uiteenlopende redenen. Vooral achterin moest er flink geïmproviseerd worden door ziekte van keeper Martijn lont, blessure van Ted Jorna, schorsing Stef de Koning en vakantie van Jeroen Schuit. De nieuwe achterhoede met Freek de kort onder de lat, Dennis Norder in de as en Jay Klaaren als back maakte echter een zeer solide indruk en met name De Kort hield met enkele cruciale reddingen zijn doel schoon. Naast de vier afwezigen achterin was ook Pieter Mulder door ziekte afwezig en tot overmaat van ramp moest Maikel Hoekstra al na vijf minuten naar de kant met een blessure . Kevin Schouwenaar die er al een wedstrijd op had zitten met het tweede, moest zodoende eerder dan gepland zijn opwachting maken.
Opluchting
En niet alleen de scorende verdediger was blij na afloop. Ondanks de vele afwezige spelers zijn de eerste punten binnen van 2016 en dat voelde als een opluchting. Er is nu ook weer een klein beetje zicht op de bovenste plaatsen. Verder geeft de overwinning veel vertrouwen voor de derde periode en natuurlijk voor de clash van volgende week als aartsrivaal Wiron op bezoek komt.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category