2°C | Amsterdam

Gemeenteraad Hollands Kroon geeft fiat over de jaarrekening, zwarte cijfers onder de streep in coronatijd is uniek

HOLLANDS KROON – De gemeenteraad van Hollands Kroon heeft donderdagavond unaniem ingestemd met de jaarrekening. Deze is met een positief resultaat van €5,13 miljoen bij de raad voorgelegd. De gemeenteraad was hierover tevreden. Het positieve resultaat is vooral te danken aan incidentele meevallers. Ondanks de corona staat Hollands Kroon niet in de rode cijfers.

Het positieve resultaat van €5,13 miljoen wordt toegevoegd aan de algemene reserve. Deze komt daarmee op €12,9 miljoen euro. De algemene reserve wordt gebruikt voor als er tegenvallers zijn.

Wat is een jaarrekening?

Met de jaarrekening legt het college van burgemeester en wethouders verantwoording af aan de raad. Het geeft de gemeenteraad en inwoners inzicht over de resultaten van het afgelopen jaar. Hierin staat waar dat jaar geld aan uit is gegeven. En welke resultaten wel en niet zijn behaald.

Raadsvergadering terugkijken?

De raadsvergadering over de jaarrekening is terug te kijken via https://bit.ly/3wcc4lO. De jaarrekening is ook te vinden via deze link.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.