2°C | Amsterdam

Gemeenteraad Hollands Kroon moet knoop doorhakken over locatie B1 Microsoft

MIDDENMEER – Het college van Hollands Kroon legt de beslissing over locatie B1 waar een nieuw datacenter van Microsoft moet komen bij de gemeenteraad neer. Of naar de Raad van State of weer gaan overleggen met de provincie om uit de impasse te komen.

Lees ook: Werkgroep maakt bezwaar tegen illegale bouwkeet Microsoft

De gemeenteraad krijgt op 7 september tijdens de beeldvormende vergadering de kans om een beslissing te nemen. Het college schrijft in een brief aan de gemeenteraad: “Voor het bestemmingsplan hebben wij vooroverleg gevoerd met de gebruikelijke overlegpartners, zoals de provincie. De ontvangen reacties hebben we verwerkt in het ontwerp bestemmingsplan. Het bestemmingsplan is in ontwerp ter inzage gelegd en daarop zijn zienswijzen binnengekomen. De ontvangen zienswijzen hebben wij beantwoord in de nota van zienswijzen. In deze zienswijzen nota hebben we beschreven hoe wij tegemoetkomen aan de ontvangen zienswijzen. Sommige zienswijzen hebben tot aanpassing in het ontwerp geleidt. Deze wijzigingen worden overeenkomstig uw besluit verwerkt in het definitieve bestemmingsplan.

Het college blijft wel in gesprek met de provincie over de verkeerssituatie en het oplossen van knelpunten.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.