2°C | Amsterdam

Gezelligheid voorop bij Tennisstratentoernooi Tc de Kogge

t. Veld – Afgelopen week hebben 16 Stratenteams de strijd aangebonden om de eer, wie de beste Tennisstraat van ‘t Veld en Zijdewind zou worden. Van maandag t/m zaterdag werd er gestreden in wedstrijden van 40 min. tussen teams bestaande uit een tennisser en een niet-tennisser. Deze niet-tennissers kregen allen een week voordat het Stratentoernooi van start ging gratis tennislessen. Met de hoop dat Tennisvereniging TC de Kogge er wellicht enkele nieuwe leden aan-over zal houden.
Bij dit Tennisstratentoernooi staat gezelligheid duidelijk voorop, zaterdag de dag wanneer de laatste wedstrijden worden afgewerkt, was er ‘s middags voor alle deelnemers een uitgebreide gezellige en sfeervolle Barbecue buiten op het terras tussen kantine en de tennisbanen van waar ook de wedstrijden kunnen worden gevolgd.
Door het prachtige weer tijdens het toernooi was het toernooi bijzonder geslaagd en kwamen ook de vele toeschouwers prima aan hun trekken.
Na de goed verzorgde Barbecue werden de finales gespeeld en volgde de ontknoping van dit prima georganiseerde en sportief verlopen Tennisstratentoernooi van TC de Kogge. De finale ging tussen het team van Polderlaan die uiteindelijk toch over meer klasse bleek te beschikken als het team Provinciale-weg, en als de terechte winnaars konden worden gehuldigd.
Het was een groots mooi en vooral gezellig toernooi, de deelnemers werden dan ook uitgenodigd om volgend jaar weer aan het Stratentoernooi deel te nemen.
Ook in 2017 krijgt het toernooi zeker een vervolg hopelijk met dezelfde ideale weersomstandigheden.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.