Gezocht! Maaltijdbezorgers ’t Veld

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

’t VELD – Wonen Plus Welzijn start 2 mei met het rondbrengen van koelverse maaltijden in Maria Mater in ’t Veld. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die de maaltijden rond willen brengen in het Woonzorg complex.
Het rondbrengen van de maaltijden kan vanaf half 9 ‘s morgens en zal ¾  uur á 1 uur in beslag nemen! De maaltijden zijn al in Maria Mater aanwezig en kunnen op een kar rondgebracht worden. Hierdoor zijn de werkzaamheden niet zwaar. Dit is ook een leuke vrijwilligerstaak voor mensen die iets voor de maaltijdvoorziening willen doen maar niet in het bezit zijn van een rijbewijs.
De vrijwilligers zullen via een rooster per toerbeurt de maaltijden in de ochtend rondbrengen. Maaltijdgebruikers kunnen zeven dagen per week een maaltijd gebruiken maar er worden zes dagen in de week maaltijden rondgebracht. (De maaltijd van zondag gaat op zaterdag mee)
Voor de bewoners van Maria Mater die gebruik maken van de maaltijdvoorziening zou het fijn zijn als vrijwilligers zich aanmelden bij Wonen Plus Welzijn!
Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Niedorp telefoonnummer (0224) 542660 of met Annet Venneker (0224) 273140.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category