2°C | Amsterdam

Gezocht! Maaltijdbezorgers ’t Veld

’t VELD – Wonen Plus Welzijn start 2 mei met het rondbrengen van koelverse maaltijden in Maria Mater in ’t Veld. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die de maaltijden rond willen brengen in het Woonzorg complex.
Het rondbrengen van de maaltijden kan vanaf half 9 ‘s morgens en zal ¾  uur á 1 uur in beslag nemen! De maaltijden zijn al in Maria Mater aanwezig en kunnen op een kar rondgebracht worden. Hierdoor zijn de werkzaamheden niet zwaar. Dit is ook een leuke vrijwilligerstaak voor mensen die iets voor de maaltijdvoorziening willen doen maar niet in het bezit zijn van een rijbewijs.
De vrijwilligers zullen via een rooster per toerbeurt de maaltijden in de ochtend rondbrengen. Maaltijdgebruikers kunnen zeven dagen per week een maaltijd gebruiken maar er worden zes dagen in de week maaltijden rondgebracht. (De maaltijd van zondag gaat op zaterdag mee)
Voor de bewoners van Maria Mater die gebruik maken van de maaltijdvoorziening zou het fijn zijn als vrijwilligers zich aanmelden bij Wonen Plus Welzijn!
Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Niedorp telefoonnummer (0224) 542660 of met Annet Venneker (0224) 273140.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.