2°C | Amsterdam

Gratis hulp om leren om te gaan met geld


HIPPOLYTUSHOEF – Wilt u slimmer met uw geld omgaan en meer geld overhouden? Beter budgetteren, weten waar u recht op heeft of beginnende schulden aanpakken? Kom dan naar de gratis cursus waar u tips and tricks krijgt van het wijkteam over uw budget. De cursus start op maandag 16 januari 2017 en wordt in totaal vijf keer gegeven op maandagavonden van 19.00 tot 21.30 uur in de kringloopwinkel de Marske, Irisstraat 2 in Hippolytushoef. Aanmelden kan via: [email protected] of via 0224 – 210 300 (Sociaal Telefoon Team).
De cursus wordt gegeven door onze consulenten schulddienstverlening. Wij helpen onze inwoners met het beheren van hun financiën of schulden. Dat klinkt zwaar, maar wij zijn er zeker ook voor de kleinste financiële problemen, zoals een maand huur- of hypotheekachterstand of hulp bij het opstellen van een begroting. Het doel is dat u zelf de grip op uw financiën heeft.
 

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.