2°C | Amsterdam

Gratis schaatsen voor mensen met een beperking en een maatje

REGIO – Woensdag 30 november 2016 opent ‘Schagen on Ice’ de ijsbaan op de Markt in Schagen. Vanaf die dag kunnen belangstellenden vrij schaatsen en meedoen aan georganiseerde activiteiten. Op zaterdag 10 en 17 december organiseert Sportservice Schagen in samenwerking met Schagen On Ice, van 9.00-10.00 uur het maatjesschaatsen voor mensen met een beperking én een maatje.
Rondvliegende kinderen, plotselinge bewegingen en onverwachte drukte. Kortom, het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te schaatsen op een ijsbaan. Om toch iedereen de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van de ijsbaan, is het maatjesschaatsen in het leven geroepen.
Zaterdag 10 en 17 december (van 9.00-10.00 uur) kunnen mensen met een beperking én hun maatje, kosteloos schaatsen lenen en schaatsen.Een maatje kan bijvoorbeeld een familielid, begeleider, vriend of vriendin zijn. Het is niet toegestaan met noren de ijsbaan te betreden en handsschoenen zijn verplicht. Alleen tijdens het maatjesschaatsen mogen deelnemers met schoenen op het ijs en zijn er extra (schaats)- hulpmiddelen aanwezig.
Aanmelden is verplicht en kan telefonisch via 0224 21 47 74, 0223 61 47 26 of stuur een e-mail naar: [email protected]. (naam deelnemers, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres en beperking doorgeven). Aanmelden met een groep is uiteraard ook mogelijk. Contactpersoon van Sportservice Schagen is Iris van Paridon.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.