2°C | Amsterdam

GroenLinks wil opheldering college over geen gebiedsplan voor datacenters

MIDDENMEER – Op 29 april 2021 reageerde het college op schriftelijke vragen (PV 2115 GL) over het ontbreken van een milieueffectrapportage voor bestemmingsplan B1. GroenLinks treft hierin echter geen antwoorden op de gestelde vragen aan.

Reactie GroenLinks op het antwoord van het college op vraag 1: “U heeft de vraag niet beantwoord.” Het college gebruikt de ruimte voor een antwoord vooral om uit te leggen dat raadsvoorstellen worden voorbereid op basis van adviezen. Dat was echter het uitgangspunt van de vraag: De raad heeft een besluit genomen op basis van een voorstel van het college. Dat voorstel is opgesteld na uitwisseling van adviezen. De wens van de wethouder om een milieueffectrapportage te ontwijken was bij die adviezen een belangrijk terugkerend thema. Dat maakt de inhoudelijke beantwoording van de vraag naar het waarom relevant.


[pdf-embedder url=”http://hollandskroonactueel.nl/wp-content/uploads/2021/05/PV-2125-GL-Nadere-vragen-ontbreken-MER.pdf” title=”PV 2125 GL Nadere vragen ontbreken MER”]

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.