2°C | Amsterdam

Groep 8 nam vrijdag op ludieke wijze afscheid van hun Marnixsschool in ’t Veld


‘T VELD – De leerlingen van de lagere scholen uit de regio troffen dit jaar een late vakantie. Op de RK Basisschool De Marinx in ’t Veld werd vrijdag op een ludieke manier afscheid genomen van de leerlingen van groep acht en de vertrekkende leerkrachten. Bij het luiden van de bel, werd het startsein gegeven voor zes weken vrij, en was de zomervakantie begonnen!
Maandag 4 september is de vakantie weer voorbij en gaat het nieuwe schooljaar weer van start. Dinsdagavond werd er in de sportzaal ook al een perfecte voorstelling opgevoerd door de leerlingen van groep 8 van De Marinxschool in ’t Veld. Er was een tjok volle zaal bij deze afscheidsmusical van groep 8, met als thema ‘verschrikkelijke schoolmeester’ waar iedereen ontzettend van genoten heeft.
Na de musical werden de diploma’s uitgereikt aan de leerlingen die de basisschool gaan verlaten. Vrijdagochtend werd er zoals gemeld nog op een ludieke manier afscheid genomen van de leerlingen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.