Groep 8 nam vrijdag op ludieke wijze afscheid van hun Marnixsschool in ’t Veld


‘T VELD – De leerlingen van de lagere scholen uit de regio troffen dit jaar een late vakantie. Op de RK Basisschool De Marinx in ’t Veld werd vrijdag op een ludieke manier afscheid genomen van de leerlingen van groep acht en de vertrekkende leerkrachten. Bij het luiden van de bel, werd het startsein gegeven voor zes weken vrij, en was de zomervakantie begonnen!
Maandag 4 september is de vakantie weer voorbij en gaat het nieuwe schooljaar weer van start. Dinsdagavond werd er in de sportzaal ook al een perfecte voorstelling opgevoerd door de leerlingen van groep 8 van De Marinxschool in ’t Veld. Er was een tjok volle zaal bij deze afscheidsmusical van groep 8, met als thema ‘verschrikkelijke schoolmeester’ waar iedereen ontzettend van genoten heeft.
Na de musical werden de diploma’s uitgereikt aan de leerlingen die de basisschool gaan verlaten. Vrijdagochtend werd er zoals gemeld nog op een ludieke manier afscheid genomen van de leerlingen.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs