2°C | Amsterdam

Grootschalige verkeerscontrole Wieringerwerf, hennep,boetes en in beslag genomen auto’s

WIERINGERWERF – Vrijdag vond er ter hoogte van Wieringerwerf in de richting van Amsterdam een grootschalige verkeerscontrole plaats, alle auto’s werden naar het parkeerplaats ter hoogte van de van der Valk geleid waar de auto werd gecontroleerd op gebreken en andere zaken die mogelijjk het daglicht niet konden doorstaan.
Ook de douane en de belastingdienst deden mee aan deze controle waarbij de belastingdienst 11 voertuigen in beslag heeft genomen, van deze 11 voertuigen werden er 5 direct afgevoerd door de belastingdienst. Tevens is ruim 5000 euro aan openstaande vorderingen betaald en zijn er 11 bekeuringen/naheffingen uitgeschreven door de belastingdienst voor o.a. het niet correct gebruiken van handelaarskentekenplaten en voor het privé gebruiken van een bedrijfsbestelbus.
De douane had een rustige dag, zij hoefden maar 1 boete uit te schrijven voor het gebruik van rode diesel.
De politie schreef 22 boetes uit voor o.a. overbelading, gebruik mobiele telefoon, negeren rood kruis boven de weg en hield men 1 persoon aan die in zijn auto een kartonnen doos vol met hennepstekjes had staan. Deze man is afgevoerd naar het politiebureau in Alkmaar voor verder verhoor, zijn auto is in beslaggenomen voor verder onderzoek.
Ook moesten alle gecontroleerde personen blazen op alcohol, ruim 2500 blaasproeven leverde geen positieve hits op, 1 persoon had wel alcohol genuttigd maar bleef onder de strafbare limiet.
Op de foto: de inbeslaggenomen doos met hennepstekjes (Foto: Politie)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.