Grootscheepse controle door Douane,Kustwacht NVW en Marechaussee bij Den Oever

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Den Oever – Op vrijdagmorgen werd een grootscheepse controle gehouden door Douane, Marechaussee, Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit, Politie en Kustwacht.

De controle startte in alle vroegte op het Haventerrein. In totaal werden zeven viskotters gecontroleerd. Aan boord van een van de vaartuigen werd een partij ondermaatse vis aangetroffen. Het ging om ongeveer zeventig kilo. Dit leverde de schipper een boete op van vijftienhonderd euro.
Aan het eind van de morgen verplaatste de controle zich naar de Stontelerweg en de A7. Hier werd gecontroleerd door de politie, Koninklijke Marechaussee en Douane.
Er werden mensen gecontroleerd die nog belastingschuld hadden en een vrachtwagenchauffeur kreeg een bekeuring van 4300 euro omdat hij geen Vergunning Beroeps en Goederenvervoer had.
Een andere chauffeur kon geen VIHB-formulier tonen (vervoer afval). Dit kostte hem vijfhonderd euro. Verder werd geschreven voor het rijden zonder rijbewijs en verzekering en voor overschrijding van de maximum snelheid op de A7.
In totaal reden 37 bestuurders te snel. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 165 km per uur.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category