Grote ongerustheid Noord-Hollanders door doden Mexicaanse griep

Regionieuws – De ongerustheid onder de Hoord-Hollanders is groot. Bij veel huisartsen komen vragen binnen over de griep omdat patienten zich grote zorgen maken. Artsen benadrukken dat echte griep – zoals de Mexicaanse – ook niet onderschat moet worden. 
Lees ook: 5 doden door Mexicaanse griepvirus in verzorgingstehuis Schagen
Het virus sloeg vorige week voor het eerst toe op de afdeling Neskaag Zuid van Magnushof. Bewoners begonnen griepverschijnselen te vertonen en kregen onder meer hoge koorts.

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs