2°C | Amsterdam

Grote vrijmarkt tijdens Koningsdag in ’t Zand

’t Zand – De Vrijmarkt die in de jongste wijk van ’t Zand, de Tureluur, al twee succesvolle edities heeft gekend wordt ook dit jaar gehouden. Vanaf 13.30 uur kan iedereen hier op Koningsdag, woensdag 27 april, terecht om koopjes te jagen.
In de ochtend organiseert het Zandemmer Oranje-comité de feestspelletjes en vanaf 13.00 uur kunnen de verkopers richting de Tureluur om hun spulletjes uit te stallen. Vervolgens zijn vanaf 13.30 uur de kopers welkom om te struinen tussen de koopjes en een gezellige middag te hebben.
De entree is gratis en, zoals dat hoort bij een Vrijmarkt, regelt elke verkoper een eigen kleed/zeil om de koopwaar op uit te stallen. Voor de kinderen is deze middag genoeg te doen. Zo kan gebruik worden gemaakt van een springkussen en de aanwezige speeltuin zorgt verder voor de nodige vertier.
Ook dit jaar nodigt de organisatie verenigingen en niet-commerciële organisaties uit ’t Zand uit om deel te nemen aan de Vrijmarkt. Indien hier interesse voor is, maar er vragen over zijn, kan contact worden opgenomen door een e-mail te sturen naar: [email protected].

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.