2°C | Amsterdam

Gruwelijk, dertig kalfjes dood bij schuurbrand Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Aan de Schervenweg in Wieringerwerf woedt brand in een schuur. Zeker dertig kalfjes zijn omgekomen in de vlammenzee. De brand is ontstaan in een elektrahuisje en overgeslagen naar de schuur ernaast. In het gebouw lag hooi en stro opgeslagen en leefden in ieder geval dertig kalfjes. Het voorste gedeelte van het gebouw is ingestort. 
Naast de schuur staat een stal met koeien. De brandweer probeert te voorkomen dat het vuur daarnaartoe overslaat. Volgens een getuige zou er een ontploffing zijn geweest. 
N240Hoogkarspel <> Hippolytushoef in beide richtingen tussen de weg naar Kreileroord en de weg naar Wieringerwerf wegafsluiting in verband met brand in de omgeving  Naar verwaching is de weg om 15:00 uur vrij.
 

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.