2°C | Amsterdam

Gruwelijk, dierenambulance vindt 4 doodgeslagen konijntjes in berm langs de weg

WARMENHUIZEN – Een vreselijk tafereel aan de Diepsmeerweg in Warmenhuizen. Daar lagen afgelopen week vier dode konijnen in het gras. Moedwillig gedood, bleek later, meldt NH Nieuws

De konijnen zijn opgehaald door dierenambulance Schagen Hollands Kroon en in de dierenopvang onderzocht door een dierenarts. Die constateerde dat de konijnen niet zijn gedood door bijvoorbeeld een vos of een hond.

‘Met brute kracht doodgeslagen’

“Bij een van de konijnen konden we niet anders concluderen dan dat deze met brute kracht is doodgeslagen”, aldus een woordvoerder van de dierenambulance en opvang. Het gaat volgens haar om tamme konijnen. “Vreselijk, als je bedenkt dat het dierenasiel in de buurt was, dat de dieren zo aan hun einde moesten komen.”
De dierenopvang hoopt dat met het naar buiten brengen van de foto’s iemand hen wellicht een tip kan geven over wat er precies is gebeurd. Mensen die iets gezien hebben, of de konijnen eerder in bezit hebben gehad, kunnen bellen met 0224-551818.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.