2°C | Amsterdam

Gyminstuif Turnlust Middenmeer groot succes

MIDDENMEER – Woensdagmiddag vond in de Eme Kadijkzaal de gyminstuif van Turnlust Middenmeer plaats. Doel van de instuif was het werven van nieuwe leden voor de vereniging. Maar liefst zo’n 40 kinderen wisten de zaal aan de sportweg te vinden en genoten van het gymmen op de diverse toestellen. Ook konden zij kennismaken met streetdance.

Rond 14.00u kwamen de eerste kinderen binnen. Als snel voelden de kinderen zich thuis  en gingen ze de uitdaging aan met de trampolines, airtumblingbaan, mini trampoline, brug en balk. Ook werd er mee geswingd met de streetdance- meiden die een spetterende demo gaven. Tijdens de instuif zorgden de trainers voor voldoende begeleiding en lieten de keur- turnsters vol trots zien wat je zoal op de toestellen kunt leren.

Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee,  genoten de vele ouders van de kunstjes van hun kroost.  Silvia Bijpost, moeder van turnster Jasmijn:” Het was een geweldige middag. Alle die blije gezichten, dat is waar je het voor doet!”. Rond 17.00u gingen de  kids moe maar voldaan naar huis.

Voor meer informatie over streetdance, recreatiegym of turnen bij Turnlust Middenmeer, zie www.turnlustmiddenmeer.nl of bel met voorzitster Iris Wolfs, telefoon: 06-55135741.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.