2°C | Amsterdam

Handbalheren Tonegido/Kleine Sluis maken kans op promotie

Hippolytushoef – Het heren 1 team van Tonegido/Kleine Sluis heeft een uitnodiging gekregen van de bond om aan de rangordewedstrijden deel te nemen die op aanstaande zondag 24 april in Boekel (Brabant) gespeeld gaan worden.
Hierdoor is er misschien nog een kans is dat zij doorstromen naar de tweede divisie wanneer daar een plek vrij mocht komen. Omdat de heren al jaren in de top van de hoofdklasse mee doen maar het net elke keer niet redden om in de tweede divisie terecht te komen (nu zijn ze ook weer tweede geworden in de hoofdklasse), staan ze natuurlijk te springen om deze kans aan te pakken.
Zij gaan 3 wedstrijden spelen van 2 x 20 minuten tegen de andere nummers 2 uit de hoofdklasse. De eerste wedstrijd begint om 10.30 tegen DWS uit Schiedam. De tweede wedstrijd begint om 12.30 tegen Fulmen-Fidelitas/HVBS uit Amersfoort. De derde wedstrijd begint om 14.30 tegen Ha-STU uit Nijmegen. Wie de heren aan wil moedigen moet afreizen naar Brabant; Sporthal de Burcht, Bernhardstraat 11, 5427 AM Boekel.
In verband met werkzaamheden voor de verbreding van de provinciale weg is de N279 vanuit de richting ’s-Hertogenbosch naar Veghel voor alle verkeer afgesloten in het weekend van vrijdag 22 april 2016 van 21.00 uur tot maandag 25 april 2016 05.00 uur. De weg is afgesloten direct na de aansluiting van bedrijventerrein De Brand tot de A50. De rijrichting naar ’s-Hertogenbosch blijft open voor het verkeer.
Omleidingsroute
Het verkeer richting Veghel wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de A2, A59 en A50. De rijrichting Veghel richting ’s-Hertogenbosch op de N279 blijft open voor alle verkeer.
Verkeer kan dus het beste komen via Den Bosch/Oss A59-A50. Sporthal De Burcht , Bernhardstraat 11 , 5427 AM Boekel

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.