2°C | Amsterdam

Handbalmeiden Geel-Zwart juichen Oranje naar zege op Spanje

‘T Zand – De handbalmeiden van Geel-Zwart F2, aangevuld met speelster van F1 en E2, liepen afgelopen woensdag met het Nederlands dameshandbalteam op in de wedstrijd tegen Spanje. De uitverkochte wedstrijd in Almere werd met 31-21 door Nederland gewonnen.
De F2 heeft meegedaan aan een actie van het Nederlands Handbal Team. Hun filmpje met daarin de motivatie waarom zij het verdiende om mee te lopen won de actie. In het F2 team van Geel-Zwart spelen: Liv Stam, Tess Tuin, Dorien Schilder, Sanne Deutekom, Marit Fraeijhoven, Lisa Bleijendaal, Julia Mak en Jolene Visser.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.