2°C | Amsterdam

Haven van Middenmeer op de schop

Middenmeer – De haven in Middenmeer wordt binnenkort opgeknapt. De steiger die er lag was in zeer slechte staat en er moest te veel aan gerepareerd worden om deze te kunnen herstellen.
Daarom is besloten om de steiger weg te halen en een damwand met wandelpad te plaatsen. De nieuwe damwand wordt gemaakt van gerecycled kunststof en heeft minder onderhoud nodig dan de oude steiger. Daarnaast wordt de haven uitgebaggerd, komen er twee extra stroomkasten, drie zijsteigers en wifi voor jachten en campers.
De werkzaamheden starten rond 4 april en nemen circa vijf weken in beslag. De Boer en De Groot uit Wognum voert de klus uit.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk
Een persoonlijke lening is een soort lening die aan een persoon voor persoonlijk gebruik wordt verstrekt. Deze soort lening kan voor allerlei doeleinden gebruikt

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.