2°C | Amsterdam

Health & Beauty is op zoek naar jou!!!

HOLLANDS KROON – Bent u op zoek naar bijverdiensten of in de toekomst een volledige baan in de Health & Beauty branche? Dan is dit concept wellicht iets voor u! LR is een Duits bedrijf opgericht in de jaren 80. LR is in maar liefst 28 landen actief en dit groeit ondanks de crisis alleen maar. Ondanks dat LR in Benelux gevestigd is, is het nog niet heel bekend in Noord-Holland, waardoor u als een van de eerste de uitdaging aan gaat en dus hier veel van kunt profiteren.
LR werkt met producten zoals:

  • Make-up (waarvan een Deluxe lijn die gemaakt wordt in de fabrieken van Chanel & Dior)
  • parfums (die gemaakt worden in de fabriek in Duitsland en werken o.a. samen met wereldsterren).
  • Gehele verzorgingsproducente van dag/nacht crème, tot lichaamsverzorging.
  • Aloë Vera verzorgingsproducten
  • Aloë Vera drinking gels
  • Voedingssupplementen En nog veel meer…

Het fijne aan het concept van LR is dat u geen verplichtingen aan gaat. Ze werken niet met contracten en u bent niets verplicht. U mag uw eigen tijd indelen en werken op de manier hoe U dat wil.
Men mag bijvoorbeeld een eigen bedrijf opzetten en de producten tegen inkoopsprijs kopen en deze verkopen tegen catalogusprijzen aan klanten. Maar men mag bijvoorbeeld ook bezig zijn met netwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zelfs voor mensen die VIP klant willen worden en de producten voor eigen gebruik willen kopen is dit mogelijk, je hoeft er niet mee te werken wanneer je dit niet wil.
Het verdienmodel van LR is erg aantrekkelijk, het is teveel om in een advertentie te plaatsten maar wanneer u er meer over wil weten kunt u mij altijd een e-mail sturen. Ik kan vrijblijvend met u een afspraak maken en u alles laten zien wat LR te bieden heeft!
Ik ben er in ieder geval heel erg enthousiast over, ik hoop dat u dat ook zult zijn wanneer u alle informatie tot uw beschikking hebt!  Dit werk is voor iedereen toegankelijk, je hebt geen ervaring nodig en is zelfs leuk voor studenten die wat extra’s willen bijverdienen.
Twijfel niet, u hebt tenslotte niks te verliezen en loopt geen enkel risico! Afspraken zijn vrijblijvend, geen druk, geen verplichtingen!
Facebook: Health & Beauty Medemblik
Neem gerust contact met mij op!
 
Daniëlle Kip     [email protected]    0227-821482  of 06-22054828
Esther Lageveen- Klaassen      06-27414041 [email protected]

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.