Heeft u een goed initiatief of goed doel? Dan heeft Hollands Kroon 12.500 euro voor u

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Vanuit het hele land krijgt de gemeente verzoeken om te vertellen waar zij binnen de gemeentelijke organisatie en daarbuiten mee bezig zijn. Omdat de gemeente gelooft in het nut van het delen van kennis en opgedane ervaring, delen zij deze informatie daarom met veel plezier met anderen.   
Voor het delen van deze kennis en ervaring vraagt Hollands Kroon een (kleine) vergoeding. Deze vergoeding houden zij niet voor zichzelf, maar willen zij doneren aan één of meerdere goede doelen/initiatieven binnen Hollands Kroon. Het bedrag is inmiddels opgelopen tot € 12.500,-. Vandaar dat de gemeente nu op zoek is naar goede initiatieven, die dit bedrag (of een deel) verdienen. Natuurlijk heeft de gemeente wel een aantal goede voorbeelden in beeld, zoals Present HK of Dierenopvang Hollands Kroon/Schagen. Maar Hollands Kroon hoort graag van haar inwoners of dit de juiste zijn, of dat er nog andere initiatieven zijn die een donatie verdienen.
Meedoen via Argu
Dus welke initiatieven of goede doelen binnen Hollands Kroon verdienen volgens jou € 12.500,-? Laat het de gemeente weten via Argu. Dit is een online forum waar u uw idee of ideeën kunt plaatsen. Ook kunt u reageren en stemmen op ideeën van anderen. U vindt het forum via argu.co/doneerhk. Een idee insturen kan tot en met 30 juni 2016. Daarna bekijken we alle binnengekomen ideeën en bepalen we, mede op basis van het aantal stemmen, welke initiatieven of goede doelen een donatie krijgen. Dus zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen op uw idee stemmen!

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category