2°C | Amsterdam

Henk-Jan Wittink timmert stevig aan de weg na zijn vertrek uit LADA


ANNA PAULOWNA – OHK is nog steeds een partij in oprichting. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat Onafhankelijk Hollands Kroon (in oprichting) er daadwerkelijk gaat komen. Toch jammer van één kant omdat de LADA fractie hiertoe het startsein heeft gegeven.
Lees ook: LADA zet Henk-Jan Wittink uit de fractie

Dominantie door VVD en CDA

De huidige gang van zaken in de gemeente wordt momenteel volledig gedomineerd door VVD en CDA, beter gezegd, door ondernemers en agrarische belangen. Eensgezindheid binnen lokale partijen had het sterkste antwoord geweest maar daar lijkt voorlopig geen sprake van. Zo hebben ook de senioren het referendum voorstel van LADA niet ondersteund.

‘Het Nieuwe Werken’

Henk-Jan Wittink, na zijn vertrek uit LADA nu aan de weg aan het timmeren met OHK. (foto aangeleverd)

De laatste actie betreft de zoektocht naar voormalige werknemers. In een persbericht meldt OHK het volgende: In ‘Binnenlands Bestuur’, een landelijk blad, zijn de afgelopen periode meerdere artikelen verschenen over Hollands Kroon. Met name ‘het nieuwe werken’ werd daarin uitgebreid besproken. Lokaal wordt daarover veel gediscussieerd en van meerdere kanten werd de behoefte uitgesproken ook ruimte te geven aan de wederhoor. Onafhankelijk Hollands Kroon hecht aan goede en openbare beeldvorming en roept daarom oud medewerkers op om hun ervaring te delen.
Lees ook: Henk-Jan Wittink wil ook aso-wet Hollands Kroon
Bent u voormalig medewerker of kent u iemand in uw omgeving? Tip hem of haar of laat het ons weten. Om de objectiviteit en kwaliteit van dit aanvullend onderzoek te waarborgen zal OHK de interviews niet zelf afnemen. Een professionele journalist van buiten de gemeente neemt deze taak op zich. Indien gewenst is anonimiteit gewaarborgd.
Uw aanmelding ziet Henk-Jan Wittink dan ook graag op [email protected] tegemoet. In een later stadium zal OHK ook onderzoek (laten) verrichten naar de ervaringen van inwoners met de ambtelijke organisatie, de toegankelijkheid van de gemeentelijke website en de openbaarheid van het openbaar bestuur. Dit als voorbereiding op het programma van Onafhankelijk Hollands Kroon.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.