2°C | Amsterdam

Hennepteler nog dieper in de schulden, staat eist winst op.

WIERINGERWERF – Willem B. uit Den Helder probeerde door hennep in een bungalow in Wieringerwerf te gaan telen uit de schulden te komen. De man zag geen andere uitweg om zo zijn schulden te betalen en om niet in een ‘ Roemeense kofferbak’ te belanden.
Helaas voor hem werd de plantage opgemerkt en leeggehaald door justitie waarna Willem B. werd veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur. Ook wilde justitie de ‘Plukzewet’ op hem loslaten en de winst, 33.000 euro, van hem vorderen.
Lees ook: Helderse hennepteler krijgt 120 uur werkstraf wegens hennepplantage Wieringerwerf
Over deze ontnemingszaak heeft de rechter nu een oordeel gegeven en besloten dat Willem B. alle winst moet overdragen aan justitie, het totale bedrag is de 33.000 euro minus de kosten die B. heeft gemaakt om de hennepplantage te starten.
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.