2°C | Amsterdam

Henny Willekes neemt afscheid van Noorderkwartier

REGIO – “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan”, zegt assistent werkleider Henny Willekes op zijn laatste dag bij Noorderkwartier. Het voelt naar eigen zeggen ‘vreemd’. “Gisterochtend dacht ik: jongen, dit is de laatste dag. Ja, dat voelt vreemd aan.”
Jarenlang is hij assistent werkleider geweest op de Cleanroom. “Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad. Het is een leuke afdeling. Het is altijd hartstikke goed gegaan en er wordt hard gewerkt.” Iedereen draagt in de Cleanroom speciale kleding. Denk aan mutsen, overschoenen en soms ook handschoenen en mondmaskers. “Ja, dat pakje, dat merk je niet meer hoor. De eerste paar dagen was het wat vreemd, maar daarna merk je het niet meer.”
Henny uit zijn liefde voor het werk bij Noorderkwartier. “Ik heb op elke afdeling met plezier gewerkt. Ik ben trots dat ik hier heb mogen werken. Het is een mooi bedrijf”, zegt de geboren Utrechter. Hij werkte naast de Cleanroom, ook op Verpakken, Sleepkabels en Fietsen. Op die laatste afdeling was hij werkleider. “Ik vind het belangrijk dat je iedereen in zijn of haar waarde laat en dat je elkaar respecteert en accepteert zoals iemand is.” Daarnaast is lekker lachen ook geen straf. “Het is belangrijk dat er plezier is.”
Tijdens zijn afscheid vliegen verschillende collega’s Henny om de nek. Ze zijn emotioneel dat hij met pensioen gaat. Henny is een gewaardeerde collega. “Een hele fijne en goede leidinggevende”, zegt Wied Veldhuizen, werkleider Cleanroom, die ziek en zeer en leed en plezier met hem deelde. “We hebben fantastische jaren gehad. Maak je plannen waar”, moedigt Wied hem aan.
Henny stapt een nieuw seizoen in. Hij gaat niet alleen zijn collega’s missen, maar ook de regelmaat van op tijd opstaan en naar het werk gaan. “Maar ik heb zat om te doen, dus dat komt goed!”

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.