2°C | Amsterdam

Herfstwandeling Robbenoordbos

DEN OEVER – Op zondag 27 november maakt Natuurvereniging Wierhaven een herfstwandeling door het Robbenoordbos. In de herfst zijn boswachterijen altijd een populaire bestemming om een frisse neus te halen. Paden liggen vol met eikels, paddenstoelen zijn volop te vinden, trekvogels eten de laatste bessen uit de bomen en uiteraard kleuren de bomen in prachtige tinten.
We verzamelen om 9 uur op de grote ronde parkeerplaats op de hoek Sluitgatweg/Oosterkwelweg en zullen daar rond 11 uur weer terug zijn. De kosten bedragen €2,50. Leden van Natuurvereniging Wierhaven en kinderen kunnen gratis deelnemen.
Aanmelden is noodzakelijk en kan per e-mail bij [email protected] onder vermelding van naam en telefoonnummer.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.