2°C | Amsterdam

Hippolytushoef lijkt meer en meer een spookdorp te worden

Hippolytushoef – Het wordt rustig in Hippolytus hoef, de een na de andere middenstander sluit de deuren en of vertrekt naar elders of stopt met ondernemen in het dorp. Afgelopen zaterdag sloot kapsalon Haarlijn 10 voorgoed de deuren maar ook is bekend geworden dat de Marskramer op korte termijn het dorp gaat verlaten en de deuren sluit.
De kapsalon sluit de deuren niet uit armoede maar om de simpele feit dat niemand de kapsalon wil overnemen en de huidige ondernemers zagen dan geen andere oplossing om afgelopen zaterdag de deuren te sluiten. Onder de ondernemers is nog geen paniek maar de geruchten dat meer ondernemers het niet meer zien zitten en de deuren willen gaan sluiten worden groter en groter. Vooral de oudere inwoners van Hippolytushoef lijken de dupe te gaan worden van al deze bedrijfssluitingen. 
Veel inwoners van Hippolytushoef gaan nu al boodschappen doen in de omliggende dorpen of gaan naar Den Helder waar veel meer keuze is in winkelaanbod.  Om uw haar te knippen zult u vanaf vandaag ergens anders heen moeten gaan. De kapsalon staat te koop en de deuren zijn gesloten.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.