Hippolytushoef lijkt meer en meer een spookdorp te worden

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hippolytushoef – Het wordt rustig in Hippolytus hoef, de een na de andere middenstander sluit de deuren en of vertrekt naar elders of stopt met ondernemen in het dorp. Afgelopen zaterdag sloot kapsalon Haarlijn 10 voorgoed de deuren maar ook is bekend geworden dat de Marskramer op korte termijn het dorp gaat verlaten en de deuren sluit.
De kapsalon sluit de deuren niet uit armoede maar om de simpele feit dat niemand de kapsalon wil overnemen en de huidige ondernemers zagen dan geen andere oplossing om afgelopen zaterdag de deuren te sluiten. Onder de ondernemers is nog geen paniek maar de geruchten dat meer ondernemers het niet meer zien zitten en de deuren willen gaan sluiten worden groter en groter. Vooral de oudere inwoners van Hippolytushoef lijken de dupe te gaan worden van al deze bedrijfssluitingen. 
Veel inwoners van Hippolytushoef gaan nu al boodschappen doen in de omliggende dorpen of gaan naar Den Helder waar veel meer keuze is in winkelaanbod.  Om uw haar te knippen zult u vanaf vandaag ergens anders heen moeten gaan. De kapsalon staat te koop en de deuren zijn gesloten.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category