2°C | Amsterdam

Hollands Kroon Actueel gaat over in andere handen

HOLLANDS KROON – Vanaf dinsdag 19 oktober 2021 zal de website een geheel nieuwe eigenaar hebben.. Dit gaat inhouden dat er een paar dagen weinig tot geen nieuws zal worden geplaatst op de website dit om de nieuwe eigenaar de kans te geven de website te verhuizen naar een andere server..

Met de overname van de website zal ook het grootste deel van de redactie overstappen naar de nieuwe eigenaar van de website waardoor in de toekomst ook Hollands Kroon blijft worden bediend van nieuws, nieuwtjes, lekker eten enz.  enz.. Door de verhuizing naar een nieuwe server zal de website binnenkort ook tijdelijk niet bereikbaar zijn omdat deze ook een nieuw ip-adres gaat krijgen..

De huidige eigenaar besloot afgelopen zomer om diverse websites te gaan afstoten en zich te gaan richten op de site waar het allemaal mee begonnen is, medemblikactueel.nl.

Tot over een paar dagen, als we weer helemaal online zijn.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.