2°C | Amsterdam

Hollands Kroon helpt u mee met het leren te budgetteren

HOLLANDS KROON – Wilt u slimmer met uw geld omgaan en meer geld overhouden? Beter budgetteren, weten waar u recht op heeft of beginnende schulden aanpakken? Kom dan naar de gratis cursus van Hollands Kroon waar u tips and tricks krijgt van het wijkteam over uw budget.
De cursus start op dinsdag 4 oktober en wordt in totaal 5 keer gegeven op dinsdagavonden van 19.00 tot 21.30 uur op Brinkweg 17 te Wieringerwerf (voormalige pand Rabobank). Aanmelden kan via: [email protected] of via 0224 -210 300 (Sociaal Telefoon Team).
Wie zijn wij?
De cursus wordt gegeven door de consulenten schulddienstverlening van Hollands Kroon. Zij helpen onze inwoners met het beheren van hun financiën of schulden. Dat klinkt zwaar, maar wij zijn er vooral ook voor de kleinste financiële problemen zoals een maand huur- of hypotheekachterstand of hulp bij het opstellen van een maanbegroting. Ons doel is om u weer financieel zelfredzaam te laten zijn.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.