2°C | Amsterdam

Hollands Kroon hijst de regenboogvlag op Coming out day

ANNA PAULOWNA – Vandaag is het de jaarlijkse Coming Out Day. Daarom heeft wethouder Mary van Gent vanochtend de regenboogvlag gehesen op de MFA De Ontmoeting. “We doen dit als zichtbare ondersteuning voor de LHBTI’ers, maar ook als boodschap aan alle inwoners van Hollands Kroon om zich in te zetten voor de acceptatie van diversiteit”, vertelt wethouder Mary van Gent.

Regenboogvlag

Elk jaar tijdens Coming Out Day (‘Kom-uit-de-kast-dag’) wappert door heel Nederland bij veel gemeentehuizen, scholen en organisaties de regenboogvlag. Dit als teken dat iedereen mag liefhebben wie hij of zij wil en daar ook openlijk voor mag uitkomen. Of je nu lesbisch, hetero, homo, bi, transgender of intersekse (LHBTI) bent. Ook Hollands Kroon doet hieraan mee. Het hele college staat achter de boodschap van Coming out Day.

11 oktober

Coming Out Day wordt jaarlijks op 11 oktober gehouden. Wij hebben in 2019 besloten om de regenboogvlag op te nemen in het vlaggenprotocol voor het gemeentehuis.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.