Hollands Kroon plaatst bladkorven om overlast van bladeren tegen te gaan

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Begin oktober plaatst de gemeente op 40 locaties bladkorven. In de bladkorven kunnen bewoners gemakkelijk bladeren kwijt, zowel bladeren uit de tuin als overtollig blad uit de openbare ruimte. De korven worden regelmatig geleegd en zijn door alle bewoners uit de wijk te gebruiken.
De korven zullen geleegd worden door een bladzuiger, daarom zijn de korven alleen bedoeld voor bladafval. De korven kunnen alleen geplaatst worden op plekken waar de bladzuiger bij kan. Als alle korven zijn geplaatst zal Hollands Kroon een overzicht op de website publiceren.
De bladkorven worden tijdelijk geplaatst en zullen na de bladval weer verwijderd worden. Hollands Kroon beschikt over een beperkt aantal korven en probeert deze zo goed mogelijk te gebruiken. Mochten korven niet gebruikt worden dan is het mogelijk dat Hollands Kroon deze gaat verplaatsen naar andere locaties.
Heeft u geen korf in uw wijk en heeft u hier wel interesse in? U kunt dit doorgeven via kernbeheer@hollandskroon.nl of via het algemene telefoonnummer 088-3215000. Hollands Kroon maakt u er op attent dat niet aan alle aanvragen kan worden voldaan. Wel kan Hollands Kroon hier in het volgende herfstseizoen rekening mee houden.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category