2°C | Amsterdam

Hollands Kroon plaatst nieuwe beschoeiing op industrieterrein Robbenplaat Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Het college heeft besloten om de slootkant aan de oostzijde van bedrijventerrein Robbenplaat te versterken met een beschoeiing. Het talud stort nu namelijk gedeeltelijk in en hierdoor loopt de sloot langzaam vol met grond. De gemeente is als eigenaar verantwoordelijk voor het onderhoud van de sloot en het talud aan de zijde van het bedrijventerrein.

Baggeren

Naast de aanleg van de beschoeiing, wordt de sloot ook meteen gebaggerd. Het college heeft besloten om de kosten van dit werk uit het budget voor het baggeren van sloten te halen. De werkzaamheden zouden eigenlijk moeten worden gedekt uit de exploitatie van bedrijventerrein Robbenplaat. Maar door de stagnerende verkoop van de bedrijfskavels is dat op dit moment niet haalbaar.

Werkzaamheden

De werkzaamheden worden naar verwachting in het voorjaar van 2017 uitgevoerd. Uiteraard hoopt het college dat deze ingreep een positief effect heeft op de verkoop van de aangrenzende bedrijfskavels.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.