2°C | Amsterdam

Ir. C Lely, de ontwerper van o.a. de Afsluitdijk bij Den Oever

Hollands Kroon roept Ir. C Lely-prijs in het leven

Hollands Kroon – Hollands Kroon bloeit als nooit tevoren en veel bedrijven groeien als kool. Overal binnen de gemeentegrenzen ontstaan nieuwe bedrijven en ontspruiten nieuwe initiatieven. Maar welk bedrijf in Hollands Kroon is nou het meest innovatief? Welke onderneming is volop bezig met rendement, efficiency en het toepassen van (nieuwe) kennis? Om daar achter te komen is de Dr. Ir. C. Lely-prijs in het leven geroepen. Een prijs voor innovatief ondernemerschap.

Prijs

De prijs voor de winnaar is een prachtige trofee, de eeuwige roem en veel publiciteit. Daarnaast doet de winnaar als vertegenwoordiger van Hollands Kroon mee aan de Ondernemersverkiezing Noord-Holland.

Nomineren

Via www.hollandskroon.nl/lelyprijs kan iedereen een bedrijf nomineren. Voorwaarde is wel dat het bedrijf minimaal 2 jaar oud is en voortdurend met vernieuwing, verbetering en het toepassen van kennis bezig is. Opgeven kan tot 1 augustus. Daarna wordt door een vakkundige jury een top 5 samengesteld. Die laatste vijf overgebleven bedrijven krijgen nog bezoek van de jury, waarna de lijst tot 3 wordt gereduceerd. De uiteindelijke winnaar wordt op 28 oktober bekendgemaakt tijdens een Ondernemersgala op het RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Het gala start om 13.00 uur met een lunch en duurt tot 15.30 uur.

De jury

De deskundige jury bestaat uit voorzitter Jeanette de Boer van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon, Directeur Bedrijven Arno Mulder van de Rabobank en directeur Thijs Pennink van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Wethouder Theo Meskers van Hollands Kroon is de voorzitter van de jury, maar hij zal uiteindelijk niet meestemmen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.